Φόρτωση ...

Τρόποι Πληρωμής

1) Με όλες τις ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ κάρτες VISA, MASTERCARD.
Παραγγελίες που γίνονται με Πιστωτικές Κάρτες πρέπει να αποστέλλονται στην διεύθυνση του κατόχου της κάρτας. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης)..(Προς το παρόν η υπηρεσία αυτή δεν είναι διαθέσιμη)

2) Με ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5213  088801  891

IBAN: GR35 0172 2130 0052 1308 8801 891

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΧΡ.  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

και ενημερώστε μας είτε με αποστολή φαξ του καταθετηρίου είτε με τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα μας (Για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος). Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο info@radioelektron.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

Επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε  στην παραπάνω λίστα (κάνοντας click στην τράπεζά σας) και θα παραπεμφθείτε στην αντίστοιxη σελίδα (web banking) της τράπεζας σας.


3) Με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Κατά την παράδοση του προϊόντος γίνεται και η πληρωμή του. Η δυνατότητα αυτή δίνεται μόνο όταν η μεταφορά γίνεται με courier και έχει επιπλέον επιβάρυνση 3,50 ευρω.

 

Τα νεότερα προιόντα μας