Φόρτωση ...
...

Νέα Προιόντα

ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΕΩΣ 105!!

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 6932239102 ΚΑΙ ΣΤΟ INFO@RADIOELEKTRON.GR

Η πρόταση μας!

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ CB ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ S-METER

ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ,ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΤΡΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ (8-10w)
MOBILE RADIO ΤΗΣ CRT, ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ME ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.
TΩΡΑ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ S METER!!!

 

Μόνο € 69.90!!!!!

 

CB Radio, Κεραίες CB, Φορητοί Πομποδέκτες, Πομποδέκτες Βάσεως, Δέκτες, PMR, Τροφοδοτικά, Κεραίες φορητών ασυρμάτων,  Κεραίες VHF/UHF, Scanners, Κεραίες Αυτοκινήτου VHF/UHF, Κεραίες λήψης, CRT SUPERSTAR, CRT France, Polmar, Wouxun, Baofeng, Sirtel, Nagoya, Sirio, Alinco, Superstar 6900, Superstar 7900, Superstar 9900

Το Radio Elektron είναι μια επιχείρηση δημιουργημένη για τους φίλους των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας. Ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2012, με βάση τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και αργότερα τους Αμπελόκηπους στην Θεσσαλονίκη, από άτομα με πολυετή πείρα στον κόσμο της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών κάθε είδους.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε οτι έχει να κάνει με ηλεκτρονικά, ραδιοεπικοινωνίες, καλώδια, βύσματα, gadgets, ψηφιακούς δέκτες DVB-T. κεραίες, Ασύρματους πομποδέκτες vhf, cb, pmr, hf , uhf, τροφοδοτικά, κεραίες, συστήματα ασφαλείας, περιφερειακά. κτλ.

Έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, σας προτείνουμε τις σωστές επιλογές προιόντων.Ύψιστη προτεραιότητα μας ειναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας, εξασφαλίζοντας πάντα τις καλύτερες τιμές σε συνδυασμό με την ποιότητα και αξιοπιστία των προιόντων μας.

Επισκεφτείτε μας στο φυσικό και ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να έρθετε σε επαφή με τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία και προίον που αναζητάτε στο 2314004163 και info@radioelektron.gr!!!

 

My Great Web page